Mooie eerste mendag bij Indoor Groningen

Mooie eerste mendag bij Indoor Groningen

7 januari 2015 10:49 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden
Mennen Indoor Groningen

Vijftig menners namen deel aan de eerste editie van de minimarathon in Zuidbroek op het IICH Groningen. De grote evenementenhallen zijn een perfecte locatie voor dit internationale evenement wat in totaal 14 dagen voor afwisselende paardensport zorgt. 

Voor meerdere menners was het een mooie gelegenheid om hun paarden te kunnen rijden in een imponerende accommodatie met rondom tribunes en veel aankleding.  Bij de tandems ging Cora Poelman royaal met de winst aan de haal. Bij de dubbelspannen paarden won Hans Reitzema. Dubbelspan pony werd gewonnen door Ynskje Riemersma-Wadman. Jannes Kinds pakte de overwinning bij de vierspannen pony’s.

De grootste rubrieken waren van de enkelspanners en bij de pony’s zorgde Tonnie Cazemier voor een mooi begin van zijn WK jaar door deze rubriek te winnen. Rudolf Pestman reed zijn bonte Diesel naar de zege bij de enkelspannen paard.

Mensport/Hoefslag

Dit is een extern bericht uit de rss-feed, lees het hele artikel bij : Hoefslag