Marjan Hooge pakt met Fulltime tweede plaats in Compiègne

Marjan Hooge pakt met Fulltime tweede plaats in Compiègne

6 juni 2015 17:20 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

COMPIÈGNE | STEGEN.NET
Marjan Hooge pakte zaterdag een mooie tweede plaats tijdens de proef voor Junioren in het Franse Compiègne. Met de hengst Fulltime hoefde ze alleen de Spanjaard Juan Matute Guimon voor zich te dulden.

Marjan Hooge Fulltime

Marjan Hooge en haar toppaard Fulltime.
ARCHIEF ROOS MEERTENS

Marjan Hooge behaalde met Fulltime een score van 72.061%, tegen 73.158% voor de Spaanse winnaar. De amazone uit Ees kwam aardig sterker voor de dag dan op vrijdag. ,,Toen was het erg heet. Daar hadden we beiden last van. Maar vandaag heb ik super fijn gereden!”

Zoutendijk derde
De derde plaats ging naar Lisanne Zoutendijk met Kostendrukker’s Ringo Star met een resultaat van 71.316%. Laura Quint maakte het Nederlandse succes compleet door met de KWPN-hengst Velazquez als vierde te eindigen. Op zondag volgt nog de kür op muziek.