Marjan Hooge behaalt mooie zege met Fulltime in Saumur

Marjan Hooge behaalt mooie zege met Fulltime in Saumur

3 mei 2013 19:33 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

Marjan Hooge heeft donderdag in het Franse Saumur de landenproef voor Junioren gewonnen. De Drentse amazone zag haar optreden met Fulltime beloond met 71,02%.

Met deze mooie score zette Hooge de concurrentie op eerbiedwaardige achterstand, want de nummer twee, de Zwitserse Estelle Wettstein, eindigde met Romocantin (v. Rockwell) op 66.89%. Op de derde plaats eindigde de Francaise Leonie Marnas met Sweltmeyer (v. Weltmeyer II).

Marjan Hooge met Fulltime

Marjan Hooge met Fulltime (archief) ©Steven Stegen

De Nederlands Jill Huybregts schreef de landenproef voor Young Riders op haar naam met EventZ Zamacho (v. Rousseau). De amazone kwam tot een percentage van 68.26%. Daarmee versloeg ze onder andere de Britse Jessica Knapton met Di Spirito (v. Dimaggio) die 67.05% noteerde.

Prix St. Georges

Op vrijdag pakte Femke Beljon een mooie tweede plaats in de Prix St. Georges. Met Winnetou zette ze met 71,395% een hele nette score neer. Alleen De Belgische Fanny Verliefden was een fractie beter met Annarico (73,131%). En daarmee was voor de amazone uit Heino de koek nog niet op, want Beljon reed Zoraida naar de derde plaats in deze proef.