Marjan Hooge behaalt mooie zege met Fulltime in Saumur

Marjan Hooge behaalt mooie zege met Fulltime in Saumur

3 mei 2013 19:33 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

Marjan Hooge heeft donderdag in het Franse Saumur de landenproef voor Junioren gewonnen. De Drentse amazone zag haar optreden met Fulltime beloond met 71,02%.

Met deze mooie score zette Hooge de concurrentie op eerbiedwaardige achterstand, want de nummer twee, de Zwitserse Estelle Wettstein, eindigde met Romocantin (v. Rockwell) op 66.89%. Op de derde plaats eindigde de Francaise Leonie Marnas met Sweltmeyer (v. Weltmeyer II).

Marjan Hooge met Fulltime

Marjan Hooge met Fulltime (archief) ©Steven Stegen

De Nederlands Jill Huybregts schreef de landenproef voor Young Riders op haar naam met EventZ Zamacho (v. Rousseau). De amazone kwam tot een percentage van 68.26%. Daarmee versloeg ze onder andere de Britse Jessica Knapton met Di Spirito (v. Dimaggio) die 67.05% noteerde.

Prix St. Georges

Op vrijdag pakte Femke Beljon een mooie tweede plaats in de Prix St. Georges. Met Winnetou zette ze met 71,395% een hele nette score neer. Alleen De Belgische Fanny Verliefden was een fractie beter met Annarico (73,131%). En daarmee was voor de amazone uit Heino de koek nog niet op, want Beljon reed Zoraida naar de derde plaats in deze proef.