Dressuurpaard Toots verkocht, Imke Schellekens gaat nieuwe amazone trainen

Share
  • 31 december 2015 13:05

door: redactie, 31 december 2015 13:05

HOOGE MIERDE | STEGEN.NET

Dressuurpaard Toots (v. Jazz), die furore maakte onder Imke Schellekens, is verkocht. Dat meldt de amazone op de website van Academy Bartels.
Imke Schellekens met Toots tijdens Jumping Amsterdam in 2013.

Imke Schellekens met Toots tijdens Jumping Amsterdam in 2013.
ACADEMY BARTELS

Schellekens is zwanger en dat heeft in overleg met de eigenaren mede tot de verkoop geleid. De Japanse Akane Kuroki wordt de nieuwe amazone, maar Toots blijft op stal in Hooge Mierde. Imke Schellekens zal de combinatie begeleiden. Doel is deelname aan de Olympische Spelen in Rio.

Toots en Imke haalden de laatste paar maanden een aantal zeer aansprekende scores in de Grand Prix en werden opgenomen in het kader. Mede vanwege Imke’s zwangerschap werd kwalificatie voor Rio voor dit jaar minder realistisch.