Lennard de Boer wint met VDL Edgar de ZZ-finale bij Indoor Groningen

Lennard de Boer wint met VDL Edgar de ZZ-finale bij Indoor Groningen

31 december 2015 13:27 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

ZUIDBROEK | STEGEN.NET

Lennard de Boer en VDL Edgar M (v. Arezzo VDL) wonnen tijdens Indoor Groningen de ZZ-finale. In een rechtstreeks duel had Robert Havinga het nakijken.

Lennard de Boer won met VDL Edgar de ZZ-finale bij Indoor Groningen. foto: Steven Stegen
Lennard de Boer won met VDL Edgar de ZZ-finale bij Indoor Groningen.
STEVEN STEGEN

De laatste rubriek van 2015 bij Indoor Groningen leverde maar twee deelnemers op voor de barrage. Chantal Regter werd als snelste vierfouter met Quilando nog derde. En ook favoriete Aniek Diks, die ’s middags het ZZ-progressief won met Huro’s Winston Jumper, ging nu in de fout. Zij werden vijfde.

Opnieuw foutloos
De barrage met twee deelnemers was toch nog spannend. Robert Havinga was met Bacardi de snelste, maar maakte wel een fout. Lennard de Boer reed opnieuw foutloos en was daarmee winnaar. De ruiter uit Nieuwleusen won met VDL Edgar M ook al de finale van het Hippos Concours in Appingedam.

Daan van Geel domineerde in de finale van de klasse Z. Hij werd eerste met Escobar en tweede met Enjoy. De 1e prijswinnaars van de klassieke rubrieken kwalificeren zich voor de grote finale op 5 januari 2016. In deze finale maken de ruiters kans op een nieuwe trailer.