archief
contact
+31 6 53239630

Maandag hengstencompetitie bij Indoor Groningen, eerste internationale ruiters veilig gearriveerd

ZUIDBROEK – De hengstencompetitie tijdens Indoor Groningen is verplaatst naar aanstaande maandag 11 januari. De eerste internationale deelnemers zijn woensdag intussen veilig in Zuidbroek aangekomen.
De eerste internationale deelnemers zijn veilig aangekomen.
De eerste internationale deelnemers zijn veilig aangekomen.

ZUIDBROEK | STEGEN.NET | INDOOR GRONINGEN

De hengstencompetitie in Zuidbroek tijdens Indoor Groningen wordt op maandag 11 januari alsnog verreden. Vanwege de gladheid konden de wedstrijden dinsdag niet doorgaan. Woensdag zijn wel de eerste internationale deelnemers veilig gearriveerd.
De eerste internationale deelnemers zijn veilig aangekomen.
De eerste internationale deelnemers zijn veilig aangekomen.

Het is dus improviseren geblazen in het door ijzel geteisterde gebied. De A7 is inmiddels weer redelijk te berijden. Ook het parkeerterrein rond de Eurohal is door de enorme inzet van vrijwilligers weer ijsvrij.

Vanmiddag is de veterinaire keuring en donderdag is er nog een extra keuring, waarna om 12.00 de eerste wedstrijd zal beginnen voor de internationale deelnemers. ,,Wij hopen op deze manier iedereen in de gelegenheid te stellen veilig en verantwoord onze kant op te komen”, aldus de organisatie.

Hengstencompetitie
Na overleg tussen het KWPN, Van der Valk en het bestuur van IICH Groningen is zojuist besloten de competitiewedstrijd aanstaande maandag, 11 januari, alsnog te verrijden.

De dag zal identiek worden ingedeeld zoals was gepland. Er wordt begonnen met de Isah Hengstencompetitie dressuur in de klassen M, Z en L gevolgd door de Blom Hengstencompetitie springen in de klassen Z-ZZ, M en L. De startvolgorde zal hetzelfde blijven.

Total
1
Shares
0 deel
0 deel
1 deel
0 Tweet
0 deel