Duitse amazone Julia Krajewski accepteert excuses TV-commentator nog niet

Share
  • 11 augustus 2016 16:19

door: redactie, 11 augustus 2016 16:19

Rio de Janeiro | STEGEN.NET | DPA

De Duitse eventingamazone Julia Krajewski heeft de excuses van de Duitse TV-commentator Carsten Sostmeier nog niet geaccepteerd, zo meldt het persburo DPA. Sostmeijer betitelde de amazone als een angsthaas, die met een bruin remspoor in de broek te paard zat.
Julia Krajewski tijdens de cross in Rio.

Julia Krajewski tijdens de cross in Rio.

De kwestie heeft in Duitsland voor nogal wat tumult geleid. De Duitse omroep ARD liet eerder al weten de uitlatingen van de commentator onacceptabel te vinden. Julia Krajewski liep in de cross in Rio een aantal weigeringen op en haalde de finish niet.

Te vroeg
Julia Krajewski laat weten dat Sostmeijer haar inmiddels heeft gebeld, maar dat ze het nog te vroeg vindt om te bepalen of ze de excuses wil accepteren. Krajewski zegt het bewuste fragment nog niet zelf te hebben gezien en ze geeft aan ook niet veel zin te hebben om er naar te gaan kijken.