Feestelijke heropening Hippisch Centrum Exloo

Feestelijke heropening Hippisch Centrum Exloo

17 maart 2017 21:03 Uit

Door Steven Stegen
 
Leestijd: < 1 minuut

Exloo | STEGEN.NET

Met een ferme druk op de knop heeft burgemeester Jan Seton van Borger-Odoorn vrijdagavond de heropening verricht van het Hippisch Centrum Exloo. De heropening ging gepaard met een feestelijk programma.

heropening manege Exloo.

Voorzitter Theo Ploegmakers van de KNHS spreekt Koos Naber, Jan Seton en Klaas Brouwer toe.
FOTO: Steven Stegen

Veel genodigden en andere belangstellenden waren naar het paardensportcentrum gekomen om het feestje mee te vieren. Er is de laatste maanden enorm veel werk verzet in Exloo. ,,Ik ben super trots op wat we hier met alle vrijwilligers hebben gepresteerd”, vertelde voorzitter Koos Naber van de stichting Hippisch Centrum.

heropening hippisch centrum Exloo

Burgemeester Jan Seton heropent de manege in Exloo.

Zo zijn er nieuwe bodem gekomen, is er een nieuwe bakrand en is alles weer mooi schoon en opgepoetst. Intussen wordt er ook nog volop gewerkt aan de nieuwe buitenpiste. ,,We hebben hier grote plannen”, aldus Naber.

Ingmar Veneman

Paramenner Ingmar Veneman gaf een demonstratie.

De heropening ging gepaard met talloze shows en demonstraties, die aan elkaar werden gepraat door Nederlands bekendste omroeper Bert de Ruiter.

 

Deel dit bericht