archief
contact
+31 6 53239630

Feestelijke her­o­pe­ning Hippisch Centrum Exloo

EXLOO — Met een ferme druk op de knop heeft bur­ge­mees­ter Jan Seton van Borger-Odoorn vrij­dag­avond de her­o­pe­ning ver­richt van het Hippisch Centrum Exloo. De her­o­pe­ning ging gepaard met een fees­te­lijk programma. 
heropening manege Exloo.

Exloo | STEGEN.NET

Met een ferme druk op de knop heeft bur­ge­mees­ter Jan Seton van Borger-Odoorn vrij­dag­avond de her­o­pe­ning ver­richt van het Hippisch Centrum Exloo. De her­o­pe­ning ging gepaard met een fees­te­lijk programma.

heropening manege Exloo.
Voorzitter Theo Ploegmakers van de KNHS spreekt Koos Naber, Jan Seton en Klaas Brouwer toe.
FOTO: Steven Stegen

Veel geno­dig­den en andere belang­stel­len­den waren naar het paar­den­sport­cen­trum geko­men om het feestje mee te vie­ren. Er is de laat­ste maan­den enorm veel werk ver­zet in Exloo. „Ik ben super trots op wat we hier met alle vrij­wil­li­gers heb­ben gepres­teerd”, ver­telde voor­zit­ter Koos Naber van de stich­ting Hippisch Centrum.

heropening hippisch centrum Exloo
Burgemeester Jan Seton her­o­pent de manege in Exloo.

Zo zijn er nieuwe bodem geko­men, is er een nieuwe bak­rand en is alles weer mooi schoon en opge­poetst. Intussen wordt er ook nog volop gewerkt aan de nieuwe bui­ten­piste. „We heb­ben hier grote plan­nen”, aldus Naber.

Ingmar Veneman
Paramenner Ingmar Veneman gaf een demonstratie.

De her­o­pe­ning ging gepaard met tal­loze shows en demon­stra­ties, die aan elkaar wer­den gepraat door Nederlands bekend­ste omroe­per Bert de Ruiter.

 

gerelateerde berichten
Total
68
Share