Danny Schaper succesvol bij springwedstrijd Exloo

Share
  • 4 mei 2017 09:08

door: redactie, 4 mei 2017 09:08

Exloo | STEGEN.NET

De wekelijkse springwedstrijd op woensdag in Exloo is voor Danny Schaper zeer succesvol verlopen. De ruiter uit Ommen won zowel de Z- als de ZZ-rubriek die overdag werd verreden.

De wedstrijd op de nieuwe buitenpiste trok ook nu weer een flink aantal deelnemers. Danny Schaper reed in de ZZ de winnende ronde met Fritz (v. Berlin), waarmee hij foutloos rond ging in 71.60 seconden. Chantal Regter nam met Enjoy (v. Calvaro Z) de tweede plaats in. Daarna volgden Robert Vos als derde met Don Gretzky en Willy van der Ham met Al in One.

Ook in de klasse Z speelde Danny Schaper de hoofdrol. Hij won de rubriek met Guidam’s Willow the second en pakte bovendien met Fritz de tweede plaats. De derde plaats was voor Robert Havinga met Grace R. In de klasse M pakte Maurice Stevens de overwinning met Gypsy d’Usance en werd Robert Havinga opnieuw tweede.