archief
contact
+31 6 53239630

Danny Schaper succes­vol bij spring­wed­strijd Exloo

EXLOO — De weke­lijk­se spring­wed­strijd op woens­dag in Exloo is voor Danny Schaper zeer succes­vol verlo­pen. De ruiter uit Ommen won zowel de Z- als de ZZ-rubriek die over­dag werd verreden. 
Het Hippisch Centrum Exloo aan de Valtherweg. foto: Steven Stegen

Exloo | STEGEN.NET

De weke­lijk­se spring­wed­strijd op woens­dag in Exloo is voor Danny Schaper zeer succes­vol verlo­pen. De ruiter uit Ommen won zowel de Z- als de ZZ-rubriek die over­dag werd verreden.

De wedstrijd op de nieu­we buiten­pis­te trok ook nu weer een flink aantal deel­ne­mers. Danny Schaper reed in de ZZ de winnen­de ronde met Fritz (v. Berlin), waar­mee hij fout­loos rond ging in 71.60 secon­den. Chantal Regter nam met Enjoy (v. Calvaro Z) de twee­de plaats in. Daarna volg­den Robert Vos als derde met Don Gretzky en Willy van der Ham met Al in One.

Ook in de klas­se Z speel­de Danny Schaper de hoofd­rol. Hij won de rubriek met Guidam’s Willow the second en pakte boven­dien met Fritz de twee­de plaats. De derde plaats was voor Robert Havinga met Grace R. In de klas­se M pakte Maurice Stevens de over­win­ning met Gypsy d’Usance en werd Robert Havinga opnieuw tweede.

gerelateerde berichten
Total
6
Share