archief
contact
+31 6 53239630

Meer paar­den aan­ge­voerd op 817e edi­tie Zuidlaardermarkt

ZUIDLAREN — Bij de 817e edi­tie van de Zuidlaardermarkt wer­den er meer die­ren te koop aan­ge­bo­den. Er wer­den deze keer 1754 paar­den aan­ge­voerd. De kwa­li­teit van de paar­den stijgt ook, zeg­gen die­ren­art­sen. Ook waren er meer ezels. 

Zuidlaren | STEGEN.NET

Bij de 817e edi­tie van de Zuidlaardermarkt wer­den er meer die­ren te koop aan­ge­bo­den. Er wer­den deze keer 1754 paar­den aangevoerd.

Vorig jaar bleef de tel­ler nog ste­ken op 1253, maar de stij­gende lijn zit er al een aan­tal jaren weer in. De paar­den had­den deze keer meer ruimte. Het ter­rein aan de Zuiderstraat was een keer zo groot. Ook het aan­tal ezels groeide, van 12 naar 22.

Marktmeester Jaap Mellema toonde zich zeer tevre­den over de markt, net als de dierenartsen.

gerelateerde berichten
Total
46
Share