Mareille van Geel oppermachtig bij Dalerveense Ruiterdagen

Share
  • 10 december 2017 10:31

door: redactie, 10 december 2017 10:31

Dalerveen | STEGEN.NET

Mareille van Geel – Schröder was de ster van de dag bij de Dalerveense Ruiterdagen. De succesvolle amazone uit Gees won de Grote Prijs om de Eemsned trailer en ze schreef ook de M-finale op haar naam.

Mareille van Geel bij haar gewonnen trailer, aangeboden door Eemsned.

Mareille van Geel bij haar gewonnen trailer, aangeboden door Eemsned.
FOTO: Boekweitruiters | Kees Bernsen

Voor de barrage van de Grote Prijs klasse Z/ZZ keerden 17 combinaties terug. Dat was een mooi aantal, zeker gezien het technisch uitdagende parcours dat Martin Jansman had neergezet. In de barrage ging de strijd vooral tussen Lennard de Boer en Danny Schaper. Maar het was uiteindelijk Mareille van Geel die met een voorsprong van vijf honderdste van een seconde de overwinning opeiste.

Eerder op de dag voerde Mareille van Geel ook al de M-finale aan. Met Quasimodo van de Molendreef klopte ze Francine Pijper en de als derde geëindigde Iris Hakvoort.