archief
contact
+31 6 53239630

Mareille van Geel opper­mach­tig bij Dalerveense Ruiterdagen

DALERVEEN — Mareille van Geel — Schröder was de ster van de dag bij de Dalerveense Ruiterdagen. De succes­vol­le amazo­ne uit Gees won niet alleen de Grote Prijs om de Eemsned trai­ler, maar ze schreef ook de M‑finale op haar naam. 
Mareille van Geel bij haar gewonnen trailer, aangeboden door Eemsned.

Dalerveen | STEGEN.NET

Mareille van Geel — Schröder was de ster van de dag bij de Dalerveense Ruiterdagen. De succes­vol­le amazo­ne uit Gees won de Grote Prijs om de Eemsned trai­ler en ze schreef ook de M‑finale op haar naam.

Mareille van Geel bij haar gewonnen trailer, aangeboden door Eemsned.
Mareille van Geel bij haar gewon­nen trai­ler, aange­bo­den door Eemsned.
FOTO: Boekweitruiters | Kees Bernsen

Voor de barra­ge van de Grote Prijs klas­se Z/ZZ keer­den 17 combi­na­ties terug. Dat was een mooi aantal, zeker gezien het tech­nisch uitda­gen­de parcours dat Martin Jansman had neer­ge­zet. In de barra­ge ging de strijd voor­al tussen Lennard de Boer en Danny Schaper. Maar het was uitein­de­lijk Mareille van Geel die met een voor­sprong van vijf honderd­ste van een secon­de de over­win­ning opeiste.

Eerder op de dag voer­de Mareille van Geel ook al de M‑finale aan. Met Quasimodo van de Molendreef klop­te ze Francine Pijper en de als derde geëin­dig­de Iris Hakvoort.
gerelateerde berichten
Total
6
Share