Mareille van Geel winnaar L-finale Indoor Veendam

Mareille van Geel winnaar L-finale Indoor Veendam

29 december 2010 12:24 Uit

Door redactie
 
Deel dit bericht
Leestijd: < 1 minuut

ZUIDBROEK – Voor de L-combinaties zit Indoor Veendam er al weer op. Dinsdagavond werd de finale van deze klasse verreden, met Mareille van Geel-Schröder uit Geesbrug als winnares.

Mareille van Geel-Schröder in actie met één van haar L-paarden. ©Roos Meertens

Van Geel was in de barrag elf concurrenten te snel af. Met haar paard Alorien zette de amazone een foutloos parcours neer in 33.13 seconden. Met haar andere paard Adinus reed ze het rondje in 33.22, goed voor de derde plaats. Daartussen nestelde Maureen Bonder zich. De succesvolle amazone uit Schoonoord werd met Wednesday tweede in 33.20. En ook de vierde prijs ging naar een amazone: Hilde Timmermans met Hunzehoeve Zwarovski. Opmerkelijk was de zevende plaats van Menno Botma. Hij is terug in de piste en liet met Vinnipeg een mooie rit zien.

Stegen.net