archief
contact
+31 6 53239630

Hester Klompmaker de beste op Hippos Concours Appingedam

♘ Appingedam Hester Klompmaker won zater­dag­avond de Z/ZZ-finale van het Hippos Concours Appingedam. De Friese ama­zone pakte de zege met de 8‑jarige Forever (v. Zirocco Blue). Nicole Botma werd tweede, Marleen Meijer derde. 
Hester Klompmaker met Forever bij de prijsuitreiking van het Hippos Concours Appingedam.

♘ Appingedam Hester Klompmaker won zater­dag­avond de Z/ZZ-finale van het Hippos Concours Appingedam. De Friese ama­zone pakte de zege met de 8‑jarige Forever (v. Zirocco Blue).

Hester Klompmaker met Forever bij de prijsuitreiking van het Hippos Concours Appingedam.
Hester Klompmaker met Forever bij de prijs­uit­rei­king van het Hippos Concours Appingedam.
Fivelruiters

Voor de beslis­sende bar­rage keer­den acht com­bi­na­ties terug. Jur Vrieling kreeg het publiek op de ban­ken door met Fiumicino van de Kalevallei de snel­ste rit in de bar­rage neer te zet­ten, maar de rui­ter uit Holwierde kreeg tij­dens zijn razend­snelle rit wel een fout. Vrieling werd uit­ein­de­lijk vijfde.

De win­nende rit van Hester Klompmaker en Forever kostte niet meer dan 40,12 secon­den. De erva­ren ama­zone ver­diende er niet alleen een mooie geld­prijs mee, maar ging ook terug naar Friesland met een bos bloe­men en een bodem­vlak­ker, aan­ge­bo­den door Eemsned.

Nicole Botma ein­digde met Let it Be VDV op de tweede plaats. Marleen Meijer pakte met Abrinosa de derde plaats in het sterke deelnemersveld.
♘ Stegen.netgerelateerde berichten
Total
82
Share