Albert Zoer, Wiljan Laarakkers en Henk Frederiks smaakmakers Jumping Indoor Exloo

Share
  • 18 november 2018 14:40

door: Steven Stegen, 18 november 2018 14:40

I hurried into the local Exampdfview department store to grab1 CISSP exam dumps some Exampdfview last Examdumpsview minute Chirsmas gifts. I looked at all CISSP pdf CISSP exam dumps the people and 210-060 Dumps 300-101 Dumps grumbled2 to myself. I would be Exampdfview in CISSP pdf here forever and I just had so much 210-060 Dumps to do. Chirsmas CISSP training CISSP exam dumps was beginning 210-060 Dumps to become such CISSP exam dumps a drag. I kinda wished that I CISSP exam dumps 300-101 Dumps could just sleep through Chirsmas. But I hurried the Exampdfview best I could through CISSP training all the CISSP certifications people to CISSP pdf the toy department. Exampdfview Once again I kind of mumbled3 CISSP exam dumps 210-060 Dumps to myself at the prices 300-101 Dumps 300-101 Dumps of all these 300-101 Dumps toys, and wondered if the CISSP certifications grandkids would even play whit4 them. I found myself in the doll aisle5. Out of the corner CISSP certifications of Exampdfview my eye I saw a little boy about Examdumpsview 5 holding a lovely doll.He kept touching6 CISSP pdf her hair and he held her CISSP training so gently. I CISSP certifications could not seem to help myself. I just kept loking over at the little boy and wondered who the 300-101 Dumps doll was 210-060 Dumps for. I watched him turn to a woman and he called his aunt by 210-060 Dumps name and said, “Are you sure I don’t have enough money?” She CISSP pdf replied a bit impatiently, CISSP pdf Exampdfview “You know 210-060 Dumps that Exampdfview you don’t have CISSP certifications enough money for it.” 210-060 Dumps The aunt told the little boy CISSP exam dumps not to go anywhere that she had to go and get some Exampdfview other things CISSP training 300-101 Dumps and would be back in a few minutes. And then she left the aisle. The Examdumpsview boy continued to hold the doll. After a bit I CISSP training asked the boy who the CISSP exam dumps doll was for. He 300-101 Dumps said, “It is the doll my sister wanted so badly for Chirsmas. She just knew Exampdfview that Santa would bring it. “I Examdumpsview told him that CISSP certifications maybe Santa was going to bring it . He said, CISSP certifications “No, Santa can’t go CISSP exam dumps where my sister is…. I have to give the doll to my Mama to take to her. CISSP training “I asked him where his siter was. He looked at me with the saddest eyes and CISSP training said, “She Exampdfview was gone to be with Jesus.

My Daddy says that Mamma is going to have to go be with her.” CISSP pdf My heart nearly stopped beating. Then the boy looked at me again and said, “I told my Daddy to tell my Mama not to go yet. I told Examdumpsview him to tell her to wait till 210-060 Dumps I got back from the store.” Then he asked me if i wanted to see his picture. I told CISSP exam dumps him I’d love to. He pulled 210-060 Dumps 300-101 Dumps out some picture he’d had taken at the front of the store. He said, “I want my Mama to take this with 300-101 Dumps her Examdumpsview so the dosen’t ever forget me. I love my Examdumpsview Mama so very much and I wish she dind not have to leave me.But 210-060 Dumps Daddy says she will CISSP training need to be CISSP certifications with CISSP pdf my sister.” Examdumpsview I saw that the little CISSP exam dumps boy had lowered his head and had CISSP pdf grown so qiuet. While he was not looking I reached into my purse and pilled out a CISSP exam dumps handful Exampdfview of bills. I 300-101 Dumps CISSP pdf asked the little CISSP certifications boy, “Shall we count that miney one more time?” He Exampdfview grew CISSP exam dumps CISSP certifications excited Exampdfview and said, “Yes,I just know it has to be enough.” So CISSP training I slipped my CISSP pdf money in with his and we began to count CISSP training it . Of course CISSP certifications it CISSP exam dumps was plenty for the doll. Exampdfview He softly said, “Thank you Jesus for CISSP certifications giving me enough money.” Then the boy said, “I just asked Jesus to give me CISSP pdf enough money to buy CISSP certifications this doll so Mama can take CISSP pdf it Examdumpsview with CISSP training her to give my sister. And Examdumpsview he heard my prayer. I wanted to ask him give for enough to buy CISSP pdf my Mama a white rose, but Examdumpsview I didn’t ask him, but he gave me enough to buy 300-101 Dumps the doll and a rose CISSP pdf for my Mama. She loves white rose so much. “In a few minutes CISSP exam dumps the aunt came back and I wheeled my cart away. I Examdumpsview could not keep from thinking about the little boy as I finished my 210-060 Dumps 300-101 Dumps shoppong CISSP training in a ttally different spirit than when I had started. And I kept remembering a story I had seen in the newspaper several days earlier about a 210-060 Dumps drunk driver hitting a car and killing7 a little girl and the Mother was in serious 210-060 Dumps condition. The family was deciding on CISSP certifications whether to remove the life support. Now surely CISSP training 210-060 Dumps this little CISSP training boy did not belong with that story.Two days later I CISSP pdf read in the paper where the family had disconnected the life support and the young woman had died. I CISSP certifications CISSP training CISSP exam dumps Examdumpsview could not 300-101 Dumps CISSP training forget the little boy and just kept wondering if the two CISSP certifications were somehow connected. Later that day, I could not 210-060 Dumps help myself and I went out and bought aome white roses and took them to the funeral home Examdumpsview where the yough woman was .And 300-101 Dumps there she Examdumpsview was holding a lovely white rose, the beautiful 300-101 Dumps doll, and the picture of Exampdfview the little boy in the store. I left there in tears, thier life changed forever. The love that little boy had Examdumpsview for his little sisiter and his mother was overwhel. And in a split8 second a drunk driver had ripped9 the life of that little boy to pieces.

🔴 Exloo Albert Zoer, Henk Frederiks en Wiljan Laarakkers waren de smaakmakers bij Jumping Indoor Exloo. Zoer won zaterdagavond de finale Z/ZZ dankzij een snelle rit met Freedom.

Albert Zoer met Freedom tijdens Jumping Indoor Exloo.
📸 Maarten Sluiter

Jumping Indoor Exloo trok flink wat deelnemers, ook uit andere delen van het land. Het was ook gelijk de laatste wedstrijd in een reeks van drie voor het Noordelijk kampioenschap. De goede deelname maakt duidelijk dat samenwerking loont. De andere selecties waren in Appingedam en Zwaagwesteinde.

Wiljan Laarakkers werd met Duchesse de Pomme tweede in de finale en won het ZZ-parcours.

Wiljan Laarakkers werd met Duchesse de Pomme tweede in de finale en won het Z-parcours.
📸 Steven Stegen

De Grote Prijs werd zaterdagavond in handicap verreden. Elf combinaties bleven in de omloop foutloos en met ruiters als Gerrit Veenstra, Henk Frederiks, Maureen Bonder, Albert Zoer, Suzanne Tepper en Wiljan Laarakkers was een mooie finale verzekerd. Het publiek werd daarin niet teleurgesteld. Het ging harder en harder in het Hippisch Centrum Exloo. Albert Zoer besliste met ZZ-paard Freedom de strijd in zijn voordeel.

De ruiter uit Echten was drie honderdste van een seconde sneller dan Wiljan Laarakkers, die met Duchesse de Pomme tweede werd. Gerrit Veenstra pakte knap de derde plaats met Loridon van T&L. James Robert Billington (Fancy Roos VDL) en Henk Frederiks (Carel van Donderen) maakten de top 5 compleet.

‘Leuk concours’

Wiljan Laarakkers won daarvoor al het Z-springen met Duchesse de Pomme en stuurde Codermie Z naar de tweede plaats. De fanatieke Limburger pakte ook in de andere wedstrijden flink wat prijzen mee. ,,Ik heb momenteel een druk programma, maar wilde graag in Exloo rijden”, vertelde Laarakkers tussen twee ritten door. ,,Het is zeker tien jaar geleden dat ik hier voor het laatst was. Complimenten voor de organisatie, er is hier veel gebeurd en verbeterd. Het is echt een leuk concours, met een prima bodem.”

Albert Zoer won in Exloo niet alleen de finale, maar schreef ook het ZZ-twee fasen op zijn naam. Dat deed hij met Frenky (v. Wietvot). Henk Frederiks, zeer succesvol in Exloo, werd met Jacoba Stud Gannie tweede en Marleen Meijer met Abrinosa derde.
🔴 Stegen.net

Uitslag Grote Prijs Jumping Indoor Exloo 2018
ruiter paard
1. Albert Zoer
🇳🇱
Freedom
v. Larino
0-30.57
2. Wiljan Laarakkers
🇳🇱
Duchesse de Pomme
v. Lambada van Berkenhoek
0-30.60
3. Gerrit Veenstra
🇳🇱
Loridon van T&L
v. Horion de Libersart
0-30.94


//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});