archief
contact
+31 6 53239630

Organisatie EK De Wolden baalt van afzegging Britt Dekker

🔴 VEENINGEN Vlogger Britt Dekker is zondag niet van de partij bij de opening van het EK De Wolden. Dekker heeft zich afgemeld bij de organisatie, die daar behoorlijk van baalt. Het EK voor jonge springruiters heeft nu twee vervangers geregeld.
De voormalige houtloods op het prachtige terrein van het CSI De Wolden. Op deze locatie is in mei Outdoor Zuidwolde.
De voormalige houtloods op het prachtige terrein van het CSI De Wolden. Op deze locatie is in 2019 het EK voor jonge springruiters. FOTO: Steven Stegen

🔴 Veeningen
Vlogger Britt Dekker is zondag niet van de partij bij de opening van het EK De Wolden. Dekker heeft zich afgemeld bij de organisatie, die daar behoorlijk van baalt. Het EK voor jonge springruiters heeft nu twee vervangers geregeld.

Britt Dekker meldde zich al ruim een week geleden af, maar het nieuws kwam nu pas naar buiten. Niemand zegt het hardop, maar bij de organisatie waren ze knap chagrijnig over de afmelding van de presentatrice.

Want er lagen keiharde afspraken. Het woord onbetrouwbaar viel zelfs. Dekker zou er de voorkeur aan geven een selectiewedstrijd te rijden met haar paard.

In plaats van Dekker komen nu de populaire Jesse Drent, Fenna van de blog Hoefwijzer Ć©n Lavitana de opening van het Europees kampioenschap voor Young Riders, Juniors & Children opluisteren.

De vloggers zijn zondag tussen 13.30 en 14.30 aanwezig om handtekeningen uit te delen en met aanwezigen op de foto te gaan. Lavitana Ā zal bovendien om 13.15 uur een ponyshow geven als opwarmertje voor de officiĆ«le openingsceremonie.


Total
68
Shares
0 deel
0 deel
68 deel
0 Tweet
0 deel