Organisatie EK De Wolden baalt van afzegging Britt Dekker

Share
  • 6 juli 2019 14:16

door: redactie, 6 juli 2019 14:16

🔴 Veeningen
Vlogger Britt Dekker is zondag niet van de partij bij de opening van het EK De Wolden. Dekker heeft zich afgemeld bij de organisatie, die daar behoorlijk van baalt. Het EK voor jonge springruiters heeft nu twee vervangers geregeld.

Britt Dekker meldde zich al ruim een week geleden af, maar het nieuws kwam nu pas naar buiten. Niemand zegt het hardop, maar bij de organisatie waren ze knap chagrijnig over de afmelding van de presentatrice.

Want er lagen keiharde afspraken. Het woord onbetrouwbaar viel zelfs. Dekker zou er de voorkeur aan geven een selectiewedstrijd te rijden met haar paard.

In plaats van Dekker komen nu de populaire Jesse Drent, Fenna van de blog Hoefwijzer én Lavitana de opening van het Europees kampioenschap voor Young Riders, Juniors & Children opluisteren.

De vloggers zijn zondag tussen 13.30 en 14.30 aanwezig om handtekeningen uit te delen en met aanwezigen op de foto te gaan. Lavitana  zal bovendien om 13.15 uur een ponyshow geven als opwarmertje voor de officiële openingsceremonie.