Geslaagde open dag bij manege en pensionstal Vita Nostra in Stadskanaal

Share
  • 17 april 2016 21:00

door: redactie, 17 april 2016 21:00

STADSKANAAL | STEGEN.NET
De open dag in manege en pensionstal Vita Nostra in Stadskanaal werd zondag druk bezocht. De vele bezoekers konden kennis maken met vele facetten van de paardensport.

Organisator Roland Hitze had samen met Marcel Geerlings, Monique Geerlings en Esmee Groenewold een mooi programma opgezet, met medewerking van bekende hippische amazones als Emmelie Scholtens en Marit Slagter. Ook BN’er Britt Dekker was van de partij.

Onze fotograaf Reinold Lowes schoot de nodige plaatjes van de open dag.

Open dag manege en pensionstal Vita Nostra. <strong><span style="color: #993300;"><span style="font-family: 'Arial Unicode MS', Arial; font-size: small;">STADSKANAAL | <span style="color: #000080;">STEGEN.NET</span></span></span></strong> De open dag in manege en pensionstal Vita Nostra in Stadskanaal werd zondag druk bezocht. De vele bezoekers konden kennis maken met vele facetten van de paardensport. Organisator Roland Hitze had samen met Marcel Geerlings, Monique Geerlings en Esmee Groenewold een mooi programma opgezet, met medewerking van bekende hippische amazones als Emmelie Scholtens en Marit Slagter. Ook BN'er Britt Dekker was van de partij. Onze foto graaf Reinold Lowes schoot de nodige plaatjes van de open dag.

Emmelie Scholtens is bezig met haar clinic.
FOTO: REINOLD LOWES

Er was veel te zien in de manege.

Sfeerbeeld van de open dag.

Sfeerbeeld van de open dag.

Er was ook aandacht voor voltige.

voltige

Een demonstratie voltige in Stadskanaal.

En kinderen konden buiten pony rijden.

Kinderen konden buiten pony rijden.

Kinderen konden buiten pony rijden.