archief
contact
+31 6 53239630

Britt Dekker krijgt Hippische Publiciteit prijs: ‘ze heeft een belang­rij­ke boodschap’

📌 AMSTERDAM — Britt Dekker heeft bij Jumping Amsterdam de Hippische Publiciteit prijs ontvan­gen. De prijs is voor iemand die een bijzon­de­re bijdra­ge heeft gele­verd aan publi­ci­teit voor de paardensector. 

📌 Amsterdam
📝 STEGEN.NET | HIP

Britt Dekker heeft bij Jumping Amsterdam de Hippische Publiciteit prijs ontvan­gen. De Stichting Hippische Innovatieve Projecten reikt deze prijs jaar­lijks uit aan iemand die een bijzon­de­re bijdra­ge heeft gele­verd aan publi­ci­teit voor de paardensector.

Dekker is de opvol­ger van tv-produ­cen­te Annette van Trigt, die in 2019 de erken­ning kreeg voor onder meer de spraak­ma­ken­de docu­men­tai­re ‘The Story of Totilas’.

Marlies Reibestein (bestuurs­lid Stichting HIP) , Britt Dekker en Pim Bakkenes (direc­teur Jumping Amsterdam).
📸 HIP | LuiFoto

Britt Dekker beleef­de een storm­ach­tig jaar met onder meer een bios­coop­film, een docu­men­tai­re op SBS6 en uiter­aard haar eigen media­ka­naal ‘Paardenpraat’.

„Ze heeft zich in een paar jaar tijd ontwik­keld heeft van een ‘one-man produc­tie­maat­schap­pij’ naar een multi-media talent, met 250.000 razend enthou­si­as­te fans. Britt is erin geslaagd zich zelf over de jaren heen steeds opnieuw uit te vinden, steeds koer­send op haar onbe­van­gen, maar haar­scher­pe media-talent. De bood­schap die ze daar­mee uitzendt is voor­al lief­de voor het paard, de vreug­de, de trots en vriend­schap tussen mens en dier. Dat is een heel belang­rij­ke bood­schap, waar de tradi­ti­o­ne­le paar­den­ver­slag­ge­ving nog wel eens aan voor­bij gaat”, zei Marlies Reibestein, bestuurs­lid van de Stichting HIP.

Volgens Reibestein zijn paar­den­lief­heb­bers Dekker veel dank verschul­digd voor al haar voort­du­ren­de enthou­si­as­te en posi­tie­ve publi­ci­teit voor de paardensport.


gerelateerde berichten
Total
2
Share