archief
contact
+31 6 53239630

Britt Dekker krijgt Hippische Publiciteit prijs: ‘ze heeft een belangrijke boodschap’

📌 Amsterdam
📝 STEGEN.NET | HIP

Britt Dekker heeft bij Jumping Amsterdam de Hippische Publiciteit prijs ontvangen. De Stichting Hippische Innovatieve Projecten reikt deze prijs jaarlijks uit aan iemand die een bijzondere bijdrage heeft geleverd aan publiciteit voor de paardensector.

Dekker is de opvolger van tv-producente Annette van Trigt, die in 2019 de erkenning kreeg voor onder meer de spraakmakende documentaire ‘The Story of Totilas’.

Marlies Reibestein (bestuurslid Stichting HIP) , Britt Dekker en Pim Bakkenes (directeur Jumping Amsterdam).
📸 HIP | LuiFoto

Britt Dekker beleefde een stormachtig jaar met onder meer een bioscoopfilm, een documentaire op SBS6 en uiteraard haar eigen mediakanaal ‘Paardenpraat’.

,,Ze heeft zich in een paar jaar tijd ontwikkeld heeft van een ‘one-man productiemaatschappij’ naar een multi-media talent, met 250.000 razend enthousiaste fans. Britt is erin geslaagd zich zelf over de jaren heen steeds opnieuw uit te vinden, steeds koersend op haar onbevangen, maar haarscherpe media-talent. De boodschap die ze daarmee uitzendt is vooral liefde voor het paard, de vreugde, de trots en vriendschap tussen mens en dier. Dat is een heel belangrijke boodschap, waar de traditionele paardenverslaggeving nog wel eens aan voorbij gaat”, zei Marlies Reibestein, bestuurslid van de Stichting HIP.

Volgens Reibestein zijn paardenliefhebbers Dekker veel dank verschuldigd voor al haar voortdurende enthousiaste en positieve publiciteit voor de paardensport.


Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel