archief
contact
+31 6 53239630

Robin Sikkens winnaar van ‘De 3’ in Zweeloo

ZWEELOO – Robin Sikkens is zondag winnaar geworden van ‘De 3 in Zweeloo’. De 16-jarige ruiter reed in de Hof van Brands als enige foutloos over de hindernis van 1.85 meter met zijn paard Health4Horses EasyBoy.

Zweeloo
STEGEN.NET

Robin Sikkens is zondag winnaar geworden van ‘De 3 in Zweeloo’. De 16-jarige ruiter reed in de Hof van Brands als enige foutloos over de hindernis van 1.85 meter met zijn paard Health4Horses EasyBoy.

Robin Sikkens won met Health4Horses EasyBoy De 3 in Zweeloo.
📸 Facebook | Monique Sikkens

De 3 is een bijzondere wedstrijd, op de dag na het Drents kampioenschap. Vanaf drie uur ‘s middags springen de deelnemers drie hindernissen om de hoofdprijs van driehonderd euro.

Elke ronde wordt de laatste sprong hoger. Het idee komt van Joop Timmer, die het jammer vond dat de destijds bekende Masters in zijn dorp Zweeloo ophield te bestaan.

Daarop sloeg Joop Timmer met Albert Renting en Willem Schepers de handen ineen. Met als gevolg De 3. Sfeer en gezelligheid staat voorop. Consumpties kunnen alleen per drie besteld worden. Met keus uit drie drankjes: bier, cola en rosé. Dit jaar was de tweede editie, volgend jaar houdt het na de derde weer op.


Total
182
Shares
gerelateerde berichten
Total
182
Share