Hans Peter Minderhoud en Glock’s Casper tonen potentie in Tolbert

Share
  • 8 september 2019 11:12

door: redactie, 8 september 2019 11:12

📌 Tolbert
📝 STEGEN.NET
📸 Roland Hitze

Hans Peter Minderhoud won zaterdag bij de Subtop tweedaagse in Tolbert afgetekend de Grand Prix. Zijn optreden met Glock’s Casper werd beloond met 75,05%. Met Minderhoud kreeg de goed bezette wedstrijd van L&R Horse Events een winnaar van formaat.

Het prachtige deelnemersveld is voor Lineke en Rolinde Meursing van het evenementenbureau het bewijs dat ze in korte tijd een concept hebben neergezet dat potentie heeft.

Hans Peter Minderhoud Glock's Casper
Hans Peter Minderhoud en Glock’s Casper tijdens hun winnende rit in Tolbert.
📸 Roland Hitze

Potentie zit er ook in het duo Hans Peter Minderhoud en Glock’s Casper (Westpoint x Goodtimes). Met de winnende score van 75,05% nam de combinatie ruimschoots afstand van de concurrentie. De 12-jarige ruin lijkt alles in huis te hebben om snel door te kunnen stoten.

Spannend was de strijd om de tweede plaats. Agaath van der Lei bleek met VRB Group’s Caron (Florencio I x Goodtimes) net even sterker (68,86%) dan Anouk Noordman uit Zuidwolde met haar merie Zeronica (v. Talos), die 68,53% behaalde. Noordman startte ook met haar hengst Atze, maar had de pech dat de regen vol losbarstte. Ze werd achtste.

Veronique Roerink

Veronique Roerink behaalde een mooi succes in de Intermédiaire II. Met haar merrie Flanell (Apache x Don Schufro) behaalde de amazone uit Beilen een prachtige score van 73,09%. Mark van de Donk eindigde met Jazztime (Jazz Rubin x Rossini) met 68,53% als tweede.

In de Grand Prix U25 voerde Charlotte Kruiniger de ereronde aan met President’s Majestic Uzzo (Lancet x Indoctro). Laura Zwart won met Lumen Express (v. Vivaldi) de Intermédiaire I met 70,74%. Ellen Wynia werd met Chakakahn tweede met 68,75%. Riccardo Sanavio en Invictus (Jack Sparrow x Voice) schreven het ZZ-zwaar op hun naam.