archief
contact
+31 6 53239630

Hans Peter Minderhoud aan kop in wereld­be­ker Indoor Brabant

DEN BOSCH — Hans Peter Minderhoud schreef tij­dens Indoor Brabant de wereld­be­ker dres­suur op zijn naam. Hij zette zater­dag met Glock’s Flirt een win­nend per­cen­tage neer van 81.775.
Hans Peter Minderhoud won met Glock´s Flirt de wereldbeker tijdens Indoor Brabant. Foto: FEI | Roland Thunholm

DEN BOSCH | STEGEN.NET
Hans Peter Minderhoud schreef tij­dens Indoor Brabant de wereld­be­ker dres­suur op zijn naam. Hij zette zater­dag met Glock’s Flirt een win­nend per­cen­tage neer van 81.775.

Hans Peter Minderhoud won met Glock´s Flirt de wereldbeker tijdens Indoor Brabant. Foto: FEI | Roland Thunholm
Hans Peter Minderhoud won met Glock´s Flirt de wereld­be­ker tij­dens Indoor Brabant.
FEI | ROLAND THUNHOLM

Daarmee bleef de rui­ter uit Oosterbeek Diederik van Silfhout voor. Die kwam met Arlando N.O.P. uit op een score van 80.150%. Op de derde plaats ein­digde de Spaanse Beatriz Ferrer-Salat met Delgado (79.325).

Minderhoud was na afloop uiter­aard tevre­den en ver­telde het niet erg te vin­den als laat­ste te moe­ten star­ten. „Daardoor wist ik de sco­res van Diederik en Beatriz al en ik wist dat ik geen fout kon maken en dat heb ik geluk­kig ook niet gedaan.”

Voor Marlies van Baalen uit Brakel zat er geen podi­um­plaats in. De Brabantse ama­zone reed voor eigen publiek met Ratzinger een prima rit (76.375), maar kwam daar­mee niet ver­der dan de vijfde plaats. Patrick van der Meer werd met Zippo negende en Lynne Maas met Zamora elfde in het veld van veer­tien deelnemers.

Dit bericht is [views]

gerelateerde berichten
Total
1
Share