Hans Peter Minderhoud aan kop in wereldbeker Indoor Brabant

Share
  • 12 maart 2016 18:22

door: redactie, 12 maart 2016 18:22

DEN BOSCH | STEGEN.NET
Hans Peter Minderhoud schreef tijdens Indoor Brabant de wereldbeker dressuur op zijn naam. Hij zette zaterdag met Glock’s Flirt een winnend percentage neer van 81.775.

Hans Peter Minderhoud won met Glock´s Flirt de wereldbeker tijdens Indoor Brabant. Foto: FEI | Roland Thunholm

Hans Peter Minderhoud won met Glock´s Flirt de wereldbeker tijdens Indoor Brabant.
FEI | ROLAND THUNHOLM

Daarmee bleef de ruiter uit Oosterbeek Diederik van Silfhout voor. Die kwam met Arlando N.O.P. uit op een score van 80.150%. Op de derde plaats eindigde de Spaanse Beatriz Ferrer-Salat met Delgado (79.325).

Minderhoud was na afloop uiteraard tevreden en vertelde het niet erg te vinden als laatste te moeten starten. ,,Daardoor wist ik de scores van Diederik en Beatriz al en ik wist dat ik geen fout kon maken en dat heb ik gelukkig ook niet gedaan.”

Voor Marlies van Baalen uit Brakel zat er geen podiumplaats in. De Brabantse amazone reed voor eigen publiek met Ratzinger een prima rit (76.375), maar kwam daarmee niet verder dan de vijfde plaats. Patrick van der Meer werd met Zippo negende en Lynne Maas met Zamora elfde in het veld van veertien deelnemers.

Dit bericht is [views]