VHO Trofee voor Duval’s Capri Sonne JR en Dinja van Liere

  • 7 februari 2015 13:16
door: redactie, 7 februari 2015 13:16

blokjeDEN BOSCH | STEGEN.NET | KWPN
Vijf paarden streden vrijdagavond tijdens de KWPN-Hengstenkeuring om de VHO Trofee. Duval’s Capri Sonne JR kwam onder Dinja van Liere als winnaar uit de strijd.

Dinja van Liere met Capri Sonne

Duval’s Capri Sonne JR won met Dinja van Liere de VHO Trofee.
KWPN.NL

Duval’s Capri Sonne JR (v. Rhodium) verscheen als eerste in de piste. De jury bestond uit Mariette Sanders, Joyce Heuitink en tv-presentatrice Britt Dekker. Dinja van Liere zette met Capri Sonne een hele fijne proef op lichte Tour-niveau neer, op de tonen van “I am Sexy and I know it”.

Apache komt dicht in de buurt
Met een score van 80.48 was deze combinatie niet meer te kloppen. Hoewel Emmelie Scholtens en de expressief dravende Apache dicht in de buurt kwamen met hun score van 78.73. De derde plaats was voor Patrick van de Meer op de zeer constant lopende President’s Chagall D&R.

Lees meer op de site van het KWPN.