archief
contact
+31 6 53239630

VHO Trofee voor Duval’s Capri Sonne JR en Dinja van Liere

DEN BOSCH — Vijf paar­den stre­den vrij­dag­avond tij­dens de KWPN-Hengstenkeuring om de VHO Trofee. Duval’s Capri Sonne JR kwam onder Dinja van Liere als win­naar uit de strijd. De sterk dra­vende Apache, onder Emmelie Scholtens, ein­digde op de tweede plaats. 
Dinja van Liere met Capri Sonne

blokjeDEN BOSCH | STEGEN.NET | KWPN
Vijf paar­den stre­den vrij­dag­avond tij­dens de KWPN-Hengstenkeuring om de VHO Trofee. Duval’s Capri Sonne JR kwam onder Dinja van Liere als win­naar uit de strijd.

Dinja van Liere met Capri Sonne
Duval’s Capri Sonne JR won met Dinja van Liere de VHO Trofee.
KWPN.NL

Duval’s Capri Sonne JR (v. Rhodium) ver­scheen als eer­ste in de piste. De jury bestond uit Mariette Sanders, Joyce Heuitink en tv-pre­sen­ta­trice Britt Dekker. Dinja van Liere zette met Capri Sonne een hele fijne proef op lichte Tour-niveau neer, op de tonen van “I am Sexy and I know it”.

Apache komt dicht in de buurt
Met een score van 80.48 was deze com­bi­na­tie niet meer te klop­pen. Hoewel Emmelie Scholtens en de expres­sief dra­vende Apache dicht in de buurt kwa­men met hun score van 78.73. De derde plaats was voor Patrick van de Meer op de zeer con­stant lopende President’s Chagall D&R.

Lees meer op de site van het KWPN.

gerelateerde berichten
Total
1
Share