archief
contact
+31 6 53239630

Kaartverkoop voor WK vierspannen in Limburg begonnen

📌 KRONENBERG – Van 2 tot en met 6 september 2020 vindt het Wereldkampioenschap vierspannen, het WK Limburg 2020 plaats. Vanaf vandaag is de kaartverkoop van de passe-partouts gestart.
De kaartverkoop voor het WK vierspannen is begonnen.

📌 Kronenberg
📝 STEGEN.NET | Persbericht

Van 2 tot en met 6 september 2020 vindt het Wereldkampioenschap vierspannen, het WK Limburg 2020 plaats. Vanaf vandaag is de kaartverkoop van de passe-partouts gestart.

Liefhebbers kunnen online de kaarten bestellen om de internationale top van de vierspannen te zien strijden op de hippische terreinen van Equestrian Centre de Peelbergen.

De kaartverkoop voor het WK vierspannen is begonnen.

Bestel je v├│├│r 1 april je passe-partout kaarten dan ontvang je een speciale korting van 10%. Vanaf 1 april gaat de losse verkoop van start.

Fancamping

Naast de toegangskaarten zijn er ook kaarten beschikbaar voor de fancamping. Iedereen die betrokken is bij het Wereldkampioenschap kan met eigen caravan, camper of tent verblijven op fancamping Limburg 2020. De camping bevindt zich nog geen 50 meter afstand van de hoofdingang en is voorzien van elektriciteitsaansluiting, douches en toiletten.

Het programma ziet er als volgt uit:

Donderdag 3 september                    Dressuur
Vrijdag 4 september                        Dressuur
Zaterdag 5 september                       Marathon
Zondag 6 september                         Vaardigheid

Total
2
Shares
0 deel
0 deel
2 deel
0 Tweet
0 deel