archief
contact
+31 6 53239630

Dennis van den Brink domi­neert bij Outdoor Vragender

ūüďĆ VRAGENDER ‚ÄĒ De aller¬≠eer¬≠ste 1.45m Grote Prijs op Paardensportcentrum Lichtenvoorde kreeg zater¬≠dag een spec¬≠ta¬≠cu¬≠laire uit¬≠slag: Dennis van den Brink uit Nijkerkerveen werd eer¬≠ste en tweede met El Greco en Frasi√©r. 
Dennis van den Brink Outdoor Vragender

ūüďĆ Vragender
ūüďĚ STEGEN.NET | Persbericht
ūüďł Wendy Scholten 

De aller­eer­ste 1.45m Grote Prijs op Paardensportcentrum Lichtenvoorde kreeg zater­dag een spec­ta­cu­laire uit­slag: Dennis van den Brink uit Nijkerkerveen werd eer­ste en tweede met El Greco en Frasiér.

Op slechts 0,12 seconde afstand volgde de Limburgse jeug­d­rui­ter Mans Thijssen op Charlie als derde, voor zijn oudere zus Sanne Thijssen op Con Quidam BB en Bas Moerings uit Brabant met Fosther. Kortom, het publiek werd op mooie sport getrakteerd.

Parcoursbouwster Caroline Verhoeve zette in de Grote Prijzen uit¬≠da¬≠gend par¬≠cour¬≠sen neer. Van de 35 deel¬≠ne¬≠mers in het 1.45m dron¬≠gen er toch nog twaalf door tot de bar¬≠rage. Dennis van den Brink zette al snel met El Greco (v. Diarado) een zeer snelle ronde neer onder toe¬≠ziend oog van hon¬≠der¬≠den toe¬≠schou¬≠wers. Niemand kon het snel¬≠ler. Dennis had Frasier (v. Carambole) ook nog ach¬≠ter de hand, maar gewon¬≠nen had hij al. Toch reed hij er opnieuw voor en pakte hij ook nog eens een tweede prijs mee.

‚ÄěIk had eigen¬≠lijk mijn zin¬≠nen gezet op Frasi√©r‚ÄĚ, lacht Dennis van den Brink, ter¬≠wijl hij zijn vracht¬≠wa¬≠gen aan het inpak¬≠ken is om de reis terug naar Nijkerk te maken. ‚ÄěIk heb gis¬≠te¬≠ren met Frasi√©r wat rus¬≠ti¬≠ger gere¬≠den in de 1.40 kleine Grote Prijs omdat ik graag van¬≠daag voor de over¬≠win¬≠ning wilde gaan. Ik kreeg Frasi√©r onder het zadel toen ik 17 jaar was. Hij was eerst in eigen¬≠dom van een goede vriend van ons. Hij kocht Frasi√©r des¬≠tijds op de Sales of the Rising Stars, een vei¬≠ling die wij zelf orga¬≠ni¬≠se¬≠ren. Ik heb hem ver¬≠vol¬≠gens hele¬≠maal zelf opge¬≠leid. Met El Greco waren mijn plan¬≠nen dit week¬≠end juist omge¬≠keerd. Met hem hoopte ik de 1.40m kleine Grote Prijs op vrij¬≠dag te win¬≠nen en daar werd ik tweede. In het 1.45m reed ik hem dan ook bewust als eer¬≠ste. Uiteindelijk wist hij mij te ver¬≠ras¬≠sen en liet hij ook op zater¬≠dag een gewel¬≠dig par¬≠cours zien. Hij is zo ont¬≠zet¬≠tend snel!‚ÄĚ

Succesvol week­end

De rui­ter beleefde een zeer suc­ces­vol week­end op PSC Lichtenvoorde. Op vrij­dag won Dennis van den Brink met My Lord de klasse M en werd hij vierde met Jappeloup. Helaas gooide Sanne (Thijssen) roet in het eten in de 1.40m Grote Prijs en werd de rui­ter, die vrij­dag zijn ver­jaar­dag vierde, tweede met slechts 0,31 seconde achterstand.

Naast de eer¬≠ste en tweede plaats in de 1.45m Grote Prijs werd hij op de zater¬≠dag ook nog vijfde met Ivar (v. Harley VDL) in de klasse ZZ. ‚ÄěDit was in elk geval een goede voor¬≠be¬≠rei¬≠ding op de inter¬≠na¬≠ti¬≠o¬≠nale wed¬≠strijd die wij vol¬≠gende week heb¬≠ben op Equestrian Centre De Peelbergen‚ÄĚ, ver¬≠telt hij.

Complimenten

Het team van PSC Lichtenvoorde werd afge¬≠lo¬≠pen week¬≠end over¬≠la¬≠den met com¬≠pli¬≠men¬≠ten. Door de rui¬≠ters en bezoe¬≠kers. Sinds de Covid-19 lock¬≠down zijn al wat klei¬≠nere wed¬≠strij¬≠den geor¬≠ga¬≠ni¬≠seerd, maar was dit het eer¬≠ste publiek¬≠seve¬≠ne¬≠ment. Er was volop gele¬≠gen¬≠heid om de 1,5‚ÄĎmeter regel¬≠ge¬≠ving te waar¬≠bor¬≠gen door heel veel zit¬≠plaat¬≠sen ver¬≠spreid langs de ring te cre¬≠√ę¬≠ren. De piste werd flink in de bloe¬≠men gezet, de hin¬≠der¬≠nis¬≠sen schit¬≠ter¬≠den in de zon en de vlag¬≠gen wap¬≠per¬≠den ste¬≠vig in de lucht. Er is volop moti¬≠va¬≠tie om in het out¬≠door¬≠sei¬≠zoen van 2021 nog eens flink uit te pak¬≠ken met paar¬≠den¬≠sport op hoog niveau.


gerelateerde berichten
Total
0
Share