Jack Ansems de beste in Grote Prijs Opglabbeek

Jack Ansems de beste in Grote Prijs Opglabbeek

7 februari 2021 19:26 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

📌 Opglabbeek
📝 paardensportnoord

De Grote Prijs van het CSI2* Opglabbeek is zondag gewonnen door Jack Ansems. Met zijn schimmel Fliere Fluiter (v. VDL Zirocco Blue) was hij de beste van de zeven combinaties die tot de barrage wisten door te dringen.

Ansems was met rit net met de 11-jarige merrie zes honderdste van een seconde sneller dan Rolf-G├Âran Bengtsson, die tweede werd met Ermindo W.

Eric van der Vleuten en Wunschkind (v. Casall) zorgden voor het tweede succes voor Nederland in deze wedstrijd en maakten de top drie compleet.

Niels Bulthuis zette ook een mooie rit neer, maar miste met Chicharito LS de barrage door een tijdfout in het basisparcours. Albert Zoer maakte in de omloop een fout met Halifax en belandde op plaats 34. Jur Vrieling kreeg met Fiumicino van de Kalevallei tien strafpunten op zijn conto.