archief
contact
+31 6 53239630

Kim Emmen derde in Grote Prijs Opglabbeek

📌 OPGLABBEEK – Amazone Kim Emmen pakte zondag met Warriors Glory de derde plaats in de Grote Prijs van het CSI2* in Opglabbeek. De overwinning ging naar de Duitser Felix Hassmann met Sig Chaccinus.
Kim Emmen

📌 Opglabbeek
📝 paardensportnoord

Amazone Kim Emmen pakte zondag de derde plaats in de Grote Prijs van het CSI2* in het Belgische Opglabbeek. De Nederlandse amazone verscheen in het Equestrian Center Sentower Park aan de start met Warriors Glory, een 12-jarige hengst van Warrior.

De overwinning in het hoofdnummer van dit publiekloze evenement ging naar de Duitser Felix Hassmann met Sig Chaccinus. Qua tijd deed Bertram Allen het nog iets beter, maar de Ierse ruiter zakte door een fout in de barrage naar de vijfde plaats.

Kim Emmen
Kim Emmen, hier op Eclips, werd met Warrior’s Glory derde in de Grote Prijs CSI2* in Opglabbeek.
📸 Steven Stegen

Kim Emmen reed in de ronde op tijd wel opnieuw foutloos. Met Warriors Glory was ze slechts acht honderdste langzamer dan de Zwitserse Barbara Schnieper, die met Escoffier (v. Lord Z) als tweede eindigde.

In de top tien waren ook Jack Ansems (Fliere Fluiter) en Kevin Jochems (Egwel) terug te vinden, respectievelijk op de plaatsen zes en tien. Michael Greeve miste de beslissende barrage. De Drentse ruiter liep met Guan Gjb een fout op in het basisparcours, maar hij was wel de snelste vierfouter en eindigde net buiten het klassement op plaats 17.

Ook Angelique Hoorn hoorde met Expectation Of Romance een balk vallen in de basisronde.

De uitslag vind je hier.


Total
2
Shares
gerelateerde berichten
Total
2
Share