Grote Prijs CSI Houten voor Siebe Kramer en Evermeta

Grote Prijs CSI Houten voor Siebe Kramer en Evermeta

15 augustus 2021 19:25 0

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut

📌 Houten
📝 paardensportnoord

Siebe Kramer schreef zondag de Grote Prijs van het CSI Houten op zijn naam. Met Evermeta (v. Mr. Blue) troefde hij in de barrage Kim Emmen (Warriors Glory) af. De eerste editie van CSI Houten kreeg daarmee een prachtig slot.

Het nieuwe CSI2* werd in korte tijd op poten gezet door Vivian en Bart van der Maat op de terreinen van Zilfia’s Hoeve. Binnen een week stonden alle faciliteiten er en met zo’n 200 deelnemende ruiters (met zo’n 350 paarden) bleek wel dat de belangstelling groot was. De organisatie lijkt vast van plan om het CSI Houten ook de komende jaren op de kalender te zetten.

Siebe Kramer zal vast met veel plezier aan het nieuwe evenement terugdenken. De ruiter uit Oud-Beijerland won niet alleen de Grote Prijs van het CSI1* met Cherise, maar zegevierde zondag ook in de grote finale van het CSI2*. In dat sluitstuk zette Kramer met zijn merrie Evermeta (Mr. Blue x Nimmerdor) de winnende tijd van 36.12 seconden neer, goed voor de cheque van € 6350,-

Kim Emmen, de laatste tijd sterk in vorm, werd met Warriors Glory tweede met een tijd van 36.90. De Finse Eveliina Talvio pakte de derde plaats met Carlow Van De Helle.

Deel dit bericht