Finalisten viertallencompetitie bekend

Share
  • 9 maart 2009 17:35

door: redactie, 9 maart 2009 17:35

ERMELO – Afgelopen weekend zijn in Berghem en Houten de laatste twee selectie- wedstrijden gehouden van de KNHS-competitie voor viertallen kür op muziek.

In Berghem ging de overwinning in de klasse L/M bij zowel de pony’s als de paarden naar rijvereniging ’t Halster uit Oisterwijk. Bij de Zilfia’s Hoeve in Houten was er een dubbelslag voor rijvereniging Exloo in de klasse L/M pony’s en M/Z paarden. De Weststichtse Ruiters uit Montfoort wonnen de klasse L paarden.

De selectiewedstrijden in Berghem en Houten waren de laatste van de drie in regio A (Flevoland, Gelderland, Overijssel, Drenthe, Groningen, Friesland, Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht) en regio B (Noord-Brabant, Limburg en Zeeland). Hiermee is bekend welke viertallen zich hebben gekwalificeerd voor de finale op zondag 29 maart op het KNHS-centrum in Ermelo.

NHP | KNHS