archief
contact
+31 6 53239630

Minder aan­voer op Zuidlaardermarkt, maar tevre­den­heid overheerst

ūüďĆ ZUIDLAREN ‚ÄĒ Bij de 820e edi¬≠tie van de Zuidlaardermarkt zijn 565 paar¬≠den en 24 ezels te koop aan¬≠ge¬≠bo¬≠den. ‚ÄěEen prach¬≠tig aan¬≠tal voor deze edi¬≠tie‚ÄĚ, aldus bur¬≠ge¬≠mees¬≠ter Marcel Thijsen van Tynaarlo. 
Zuidlaardermarkt

ūüďĆ Zuidlaren
ūüďĚ paar¬≠den¬≠sport¬≠noord

Bij de 820e edi¬≠tie van de Zuidlaardermarkt zijn 565 paar¬≠den en 24 ezels te koop aan¬≠ge¬≠bo¬≠den. ‚ÄěEen prach¬≠tig aan¬≠tal voor deze edi¬≠tie‚ÄĚ, aldus bur¬≠ge¬≠mees¬≠ter Marcel Thijsen van Tynaarlo.

Deze keer waren alleen gere­gi­streerde han­de­la­ren wel­kom om die­ren aan te bie­den. Het is een stap die moet lei­den tot meer aan­dacht voor die­ren­wel­zijn en kwa­li­teit. Volgens de bur­ge­mees­ter heeft dat de markt beter gemaakt, zo zegt hij tegen RTV Drenthe.

Op de waren­markt was het min­der druk en ook moest de horeca al om mid­der­nacht slui­ten, van­wege de coronaregels.


gerelateerde berichten
Total
4
Share