archief
contact
+31 6 53239630

René Dittmer de beste op CSI Riesenbeck met KWPN’er Farrero

📌 RIESENBECK – Het CSI2* Riesenbeck, in de accommodatie van Ludger Beerbaum, kreeg met René Dittmer een Duitse winnaar. De 28-jarige ruiter kwam aan de start met de KWPN’er Farrero (Boss x Indorado). Ze wonnen diverse rubrieken, waaronder de Grote Prijs.
René Dittmer en de KWPN’er Farrero.
📸 Riesenbeck International

📌 Riesenbeck
📝 paardensportnoord

Het CSI2* Riesenbeck, in de accommodatie van Ludger Beerbaum, kreeg met René Dittmer een Duitse winnaar. De 28-jarige ruiter kwam aan de start met de KWPN’er Farrero (Boss x Indorado). Ze wonnen diverse rubrieken, waaronder de Grote Prijs.

Voor het slotnummer van de tweede week kwamen niet minder dan 60 combinaties in de baan. Daarvan bleven er 13 foutloos. Daarbij zaten geen Nederlanders. Ruben Romp kreeg met Bugatty Go (v. Concorde) vier strafpunten en Hendrik-Jan Schuttert met Good Farming HS liet acht strafpunten noteren.

In de barrage bleek Dittmer niet te kloppen met zijn 12-jarige ruin, met een tijd van 37.49. Grootste verrassing was misschien wel de Finse Noora Forsten, die met Con Caya als tweede eindigde. Forsten rijdt voor de stal van gastheer Ludger Beerbaum. De 11-jarige ruin Con Caya (v. Con Chello) is gefokt door Josef Weishaupt, de vader van springruiter Philip Weishaupt. Plaats drie was voor Kathrin Müller en Come I Need You (v. Comme il Faut).


Total
16
Shares
0 deel
0 deel
16 deel
0 Tweet
0 deel