Albert Zoer niet te kloppen op CH Rijs

  • 7 augustus 2022 16:17

door: redactie, 7 augustus 2022 16:17

📌 HARICH – Albert Zoer was de man van de dag op het CH Rijs. De ruiter uit Echten won op magi­strale wijze de afsluitende Grote Prijs met zijn schimmel Jackpot. Ook pakte Zoer de tweede plaats in de slotrubriek.

Zoer sorteerde al voor op deze mooie resultaten, want hij won in Rijs ook al het 1.35 met Kaijo (v. Arezzo VDL). In deze wedstrijd nam Zoer ook de tweede plaats voor zijn rekening, nu met K-Dine (v. Grand Slam VDL).

Albert Zoer en Jackpot tijdens de ereronde op CH Rijs.
📸 Arjen Schilperoord

Daarmee was de toon gezet, want ook in de Grote Prijs slaagde Zoer er in om zowel eerste als tweede te worden, met respectievelijk Jackpot en Halifax, de twee paarden die de Drentse ruiter al zo veel successen hebben gebracht.

Auke Feenstra eindigde met Jolineke op de derde plaats. De 1.30-rubriek kwam op naam van Marriët Smit-Hoekstra en Katoulon.

🔴 Stegen.net | Arjen Schilperoord Fotografie