Emanuele Gaudiano de snelste bij Hubside Jumping

  • 12 september 2022 12:01
door: redactie, 12 september 2022 12:01

📌 GRIMAUD – Emanuele Gaudiano won zon¬≠dag de Grote Prijs van de Hubside Jumping. De Ita¬≠liaanse ruiter bleek in het slot¬≠nummer van dit CSI3* niet te klop¬≠pen met zijn paard Nikolaj de Music (v. Kannan). Laura Kraut had het na¬≠kijken.

Twaalf deelnemers drongen door tot de bar­rage, met daarbij ook Kim Emmen als enige Neder­landse deel­nemer. Ze kreeg in de beslis­sende ronde een balkje met haar paard Edgar (Warrant x Purioso) en eindigde daar­mee op de negende plaats.

Emanuele Gaudiano en Nicolaj de Music tijdens hun spectaculaire winnende rit.
📸 Sportfot | Hubside Jumping

Tegen Emanuele Gaudiano was niemand opge¬≠wassen. De Italiaan reed voluit met Nikolaj de Music en zette een top¬≠tijd neer van 36.87, goed voor de eerste prijs van ‚ā¨ 15.000,-. Laura Kraut eindigde als tweede met Bisquetta. Pene¬≠lope Leprevost maakte het podium com¬≠pleet door met Bingo Del Tondou de derde plaats te pakken.

Ook de komende weken wordt er volop gesprongen aan de Franse kust, met nog een vier- en vijfster­ren wedstrijd. Ook Emanuele Gaudiano is dan weer van de partij, zo zei hij na zijn over­winning.

📝 Stegen.net | Persbericht
📸 Sportfot | Hubside Jumping