archief
contact
+31 6 53239630

Henrik von Eckermann de beste in Rome, Bart Bles zesde

đź“Ś ROME — Henrik von Eckermann eiste zon­dag de over­win­ning op in de Global Champions Tour in Rome. De Zweed zege­vierde in het zadel van Glamour Girl. Bart Bles pakte een mooie zesde plaats met Fernando H. 

đź“Ś Rome
📝 paar­den­sport­noord | Persbericht
📸 Global Champions Tour

Henrik von Eckermann eiste zon­dag de over­win­ning op in de Global Champions Tour in Rome. De Zweed zege­vierde in het zadel van Glamour Girl. Bart Bles pakte een mooie zesde plaats met Fernando H.

„Het was van­daag echt haar dag”, zei Von Eckermann na zijn zege over zijn mer­rie Glamour Girl. „Ze ver­diende dit echt. Ik wist dat ze een galop­sprong min­der kon maken dan Julien (Epaillard, redac­tie) en dat gaf net het beslis­sende voordeel.”

Twaalf com­bi­na­ties dron­gen door tot de bar­rage. Von Eckermann won in 32.66 en hield Julien Epaillard (Calgary Tame) en Emanuelle Gaudiano (Nicolaj de Music) ach­ter zich. Bart Bles bleef ook in de bar­rage fout­loos en werd met een tijd van 36.28 zesde.

Jur Vrieling plaatste zich ook voor de beslis­sende ronde. De rui­ter uit Holwierde kreeg daarin een spring­fout en ein­digde met Fiumicino van de Kalevallei op plaats tien.


gerelateerde berichten
Total
2
Share