Jumping Indoor Maastricht 2023

Share
  • 10 september 2023 13:45

door: Steven Stegen, 10 september 2023 13:45

Evenementgegevens

  • Datum:
  • Locatie: MECC

Maastricht
stegen.net | persbericht

Van 10 tot en met 12 november staat Jumping Indoor Maastricht op de hippische kalender. Het evenement presenteert wederom een top en gevarieerd programma met top sport en entertainment.

De internationale top springruiters zullen acte de présence geven tijdens de CSI4* wedstrijden met als hoogtepunt natuurlijk de Grote Prijs van Maastricht op zondagmiddag. Op vrijdag- en zaterdagavond vinden de kwalificaties voor deze Grote Prijs plaats, de VDL Prijs en de Van Mossel Prijs.

Op de zaterdag krijgen ook de nationale topruitertjes van de Euregio een kans om in de mooie piste in het MECC te rijden. Daarnaast zijn er wedstrijden voor internationale 1* combinaties.

Tussendoor kan men gezellig winkelen in het ‘promo village’ en na afloop van het wedstrijdprogramma is er op vrijdag en zaterdag nog een spetterend feest met artiesten.

FEI Driving World Cup

De twee menwedstrijden op vrijdag- en zaterdagavond, een kwalificatie voor de FEI Driving World Cup, zijn zonder meer spectaculair te noemen en trekken elk jaar weer volle tribunes. De menners gaan in een sneltreinvaart door de piste en laten hun geweldige stuurkunst zien met hun vierspan. Europees kampioen Bram Chardon is één van de deelnemers.

Meer info: website Jumping Indoor Maastricht