Sanne van Voorst sterk in Hoefslag Cup

Share
  • 1 augustus 2011 13:06

door: redactie, 1 augustus 2011 13:06

HARDENBERG – Sanne van Voorst heeft zaterdag de voorlaatste kwalificatie gewonnen van de Hoefslag dressuurcup. Ze deed dat met haar paard Uno Momento.

De jury werd gevormd door de Drentse dames Lieneke Meursing en Janneke Reinders. ,,Uno Momento zou nog iets fijner in de bovenlijn en de aanleuning mogen blijven en verder zou het geheel nog meer bevestigd mogen worden, maar het paard werd door Van Voorst zonder meer netjes voorgesteld”, zo luidde het oordeel. De combinatie bleef Anne-Marije van den Berg met Vostella voor.

Sanne van Voorst was succesvol met Uno Momento.

De kür op muziek werd gewonnen door Petra van Esch en haar paard Vaiper (v. Rousseau). Jurylid mw. Vermunt waardeerde de muziekkeuze en de algehele wijze van rijden van deze amazone. Met een hoge waardering voor de artistieke presentatie ging de overwinning naar deze Brabantse amazone.

Stegen.net