Veel belangstelling voor Amev/Hippo in Sleen

Veel belangstelling voor Amev/Hippo in Sleen

22 juli 2002 11:40 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

SLEEN
In totaal 75 combinaties kwamen zondag aan de start in Sleen in het kader van de Amev/Hippo dressuurcup. Door deze grote belangstelling moest er in drie ringen worden gereden. De noordelijke deelnemers wisten zich in het sterke deelnemersveld goede staande te houden. Zowel Corrie Rave als Wilmer Lanning wisten een proef te winnen.

In ring 7 stond Wilmer Lanning aan kop. Met zijn paard Guus (v. Onyx) behaalde hij 197 en 196 punten, een totaal van 393. Daarmee bleef de ruiter uit Gieten nipt baas over Christel Bekman uit Erica met Myralina (v. Elcaro), die 392 punten behaalde. In ring 9 zegevierde Silvia van de Meer op Nobilis van de LR Hoeven. Zij behaalde 392 punten en wist daarmee Gea Bouwstra op Orlando (v. Landwind II) achter zich te houden. In ring 10 voerde Corrie Rave uit Nieuwe Pekela het klassement aan met Navarra D met een prima resultaat van 401 punten. Janneke Reinders uit Klijndijk won met Jonkheer de kür op muziek.
[Stegen.net]