Annet de Boer-Idema wint dressuur in Tolbert

Annet de Boer-Idema wint dressuur in Tolbert

10 november 2002 19:37 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

Annet de Boer-Idema heeft zondagavond de Z2-klasse gewonnen tijdens de dressuurwedstrijd in de HJC-manege. De amazone uit Buitenpost behaalde met Nemilia (v. Emilion) in deze zwaarste klasse 187 punten.

Marieke Duiverman van de rijvereniging Annen werd tweede. Zij behaalde met Let’s Go 181 punten. Derde werd Claudia Rolfes van LR Neta. Zij deed met Mysterion goede zaken, omdat de twee amazones boven haar niet deelnemen aan de Stad en Ommeland competitie.

In de Z1 zegevierde Esther Janssen uit Appingdam met Orinoco (v. Facet) met een prima score van 203 punten. Tineke Stegen uit Vledderveen pakte met Minerva de tweede plaats met 197 punten. Gerda de Vries van de plaatselijke LR Nienoord werd met Jolien derde (189).