archief
contact
+31 6 53239630

Adelinde Cornelissen aan kop in competitie Vlagtwedde

VLAGTWEDDE | STEGEN.NET
Adelinde Cornelissen heeft zondagavond de tweede groep Z2 gewonnen tijdens de eerste selectie van de Noord Zee Olie dressuur competitie.

De amazone van de Stroomruiters uit Beilen behaalde met de Jazz-nakomeling Parcival 207 punten, een even hoge score als Hergen van Hall donderdag behaalde in de eerste groep van de Z2. Ook de score van de nummer twee mocht er zijn. Aniek Schraa van de Kasteelruiters zag haar optreden met Nifango beloond met 202 punten. Liesbeth Slootweg pakte met Peter (v. Kennedy) de derde plaats (197).

In de Z1 waren de resultaten minder uitbundig en nam Afiena Kommer uit Exloo duidelijk afstand met O’Neill (v. Cabochon). Francis Turkensteen uit Beilen stuurde Invador naar de tweede plaats. Agnes Oosterhof eindigde met Ovius als derde.

De nieuwe NZO-competitie kende in z’n totaliteit een flitsende start. Er waren veel goede reacties te horen. Het tijdschema werd exact gehandhaafd en ook de bodem was uitstekend.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel