archief
contact
+31 6 53239630

Emmelie Scholtens doet goede zaken bij NZO-competitie

VLAGTWEDDE – Emmelie Scholtens heeft tijdens de derde en laatste selectiewedstrijd van de Noord Zee Olie dressuurcompetitie goede zaken gedaan. De amazone van Stal Laarakkers uit Winschoten voerde twee rubrieken aan, waaronder zondag de Z2.

VLAGTWEDDE | STEGEN.NET
Emmelie Scholtens heeft tijdens de derde en laatste selectiewedstrijd van de Noord Zee Olie dressuurcompetitie goede zaken gedaan. De amazone van Stal Laarakkers uit Winschoten voerde twee rubrieken aan, waaronder zondag de Z2.

Scholtens won met haar paard Pedro (v. Krack C) de Z2 eerste groep met een uitstekende score van 202 punten. Daarmee gaf ze Loes Corsel op Odin (200) het nakijken. Bovendien wist Emmelie Scholtens een Z1-rubriek te winnen met Still Here (v. Welt Hitt II).

In de andere proef van de Z2 ging de overwinning naar Truusje Smeding uit Vries met Odif (v. Havel) met 200 punten.

De tweede Z1-afdeling kwam op naam van Nadine Buining uit Ter Apelkanaal met Rythm en Blues. Op 6 januari volgt de finale van de competitie tijdens het internationale CH Zuidbroek.

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel