archief
contact
+31 6 53239630

Emmelie Scholtens begint sterk aan titelstrijd

ERMELO | STEGEN.NET
Emmelie Scholtens is sterk begonnen aan het KNHS-kampioenschap dressuur vanaf de ZZ-Licht. In de ZZ-Zwaar won de amazone van Stal Laarakkers uit Winschoten  vrijdag de eerste proef met de KWPN-hengst Uphill.

Emmelie Scholtens met de hengst Uphill. ©Roos Meertens
Emmelie Scholtens met de hengst Uphill. ©Roos Meertens

Emmelie Scholtens behaalde een score van 69.03% en bleef daarmee Michelle van Lanen op Incredible (66.99%) en Thamar Zweistra met Hexagon’s Update (64.19%) voor. De beste twaalf combinaties komen zaterdag tijdens het vervolg van het kampioenschap in aktie.

In de ZZ-Licht heeft Angela Krooswijk de beste uitgangspositie. De amazone uit Prinsenbeek won de eerste proef met BMC Roman Nature met 68.48%. Tommie Visser staat tweede en Emmelie Scholtens derde met Union Jack NL.

Richelle ter Haak uit Den Ilp voert het klassement aan in de lichte tour. Haar proef met Lest Best (v. Damiro) werd gewaardeerd met 67.11%. Sarah van Fessem werd tweede met Hyperion’s Tanirma.

NHP

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share