archief
contact
+31 6 53239630

Emmelie Scholtens weg bij Stal Laarakkers

WINSCHOTEN – Emmelie Scholtens gaat dressuurstal Laarakkers verlaten. Ze heeft besloten om samen te gaan wonen met haar vriend Jeroen Witte.

Emmelie Scholtens.
Emmelie Scholtens.

Het vertrek van de succesvolle amazone zorgt bij Stal Laarakkers voor gemengde gevoelens, zo staat te lezen op de website. ,,Aan de ene kant zijn wij heel blij voor Emmelie dat ze een vriend heeft waar ze zo veel van houdt en een toekomst in de paarden mee kan opbouwen, aan de andere kant zullen wij Emmelie missen en niet alleen vanwege haar rijkunst”, zo staat er op de site van de stal.

Emmelie Scholtens zal de lopende zaken nog wel afhandelen, zoals de Hippiade, de Pavo Cup en het WK voor jonge springpaarden in Verden. Intussen is Stal Laarakkers op zoek naar een nieuwe stalruiter. Daarvoor is inmiddels een advertentie geplaatst.

NHP

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel