archief
contact
+31 6 53239630

Adelinde scoort een hattrick

MECHELEN – Adelinde Cornelissen heeft zaterdag een hattrick gescoord door in Mechelen haar derde wereldbeker op rij te winnen. De amazone uit Beilen was na Stockholm en Londen nu ook in Mechelen de beste in de kür op muziek. Met haar vosruin Parzival (Jazz x Ulft) behaalde Cornelissen 79.650%.

Adelinde Cornelissen in actie met haar Parzival.
Adelinde Cornelissen in actie met haar Parzival.

MECHELEN – Adelinde Cornelissen heeft zaterdag een hattrick gescoord door in Mechelen haar derde wereldbeker op rij te winnen. De amazone uit Beilen was na Stockholm en Londen nu ook in Mechelen de beste in de kür op muziek. Met haar vosruin Parzival (Jazz x Ulft) behaalde Cornelissen 79.650%.

Het hele podium in Mechelen was Oranje. Na Cornelissen eindigde Anky van Grunsven met IPS Painted Black op de tweede plaats (78.400%) en Hans Peter Minderhoud stuurde Equis Nadine fraai naar de derde plaats (77.900%).()

Ook de vierde plaats ging naar een voor Nederland rijdende combinatie: de in België woonachtige Limburgse Jeannette Haazen met Nartan. De amazone uit Neeroeteren behaalde 75.150%. Door de overwinning van Adelinde Cornelissen staat ze nu eerste in de tussenstand van de wereldbeker, die in april de finale beleeft in Las Vegas.

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share