archief
contact
+31 6 53239630

Anky weer geplaagd door rugpijn

ERP — Anky van Grunsven heeft weer last van haar rug. De Brabantse amazo­ne komt daar­om dit week­end niet in actie tijdens de wereld­be­ker in Göteborg. Ze zou daar met Salinero voor het eerst in actie komen na de Olympische spelen. Ook voor de wedstrijd in Londen moest ze in decem­ber al afzeggen.

Salinero was al onder­weg naar Zweden, maar inmid­dels heeft de vracht­wa­gen rechts­om­keer gemaakt. „Dit is verschrik­ke­lijk balen”, zegt Anky op haar websi­te. „Ik moet nog twee kwali­fi­ca­ties rijden om te kunnen star­ten tijdens de fina­le van de wereld­be­ker in Las Vegas. Nu kunnen we alleen nog naar Indoor Brabant.” Het lijkt er dus op dat Van Grunsven niet metr Salinero kan rijden tijdens de finale.

Saillant detail is dat haar man en trai­ner Sjef Jansen de regel om twee kwali­fi­ca­ties te moeten rijden heeft inge­voerd. Als winnaar van de vori­ge fina­le is Anky welis­waar recht­streeks start­ge­rech­tigd, maar dan moet ze dus wel twee kwali­fi­ca­ties hebben gereden.

gerelateerde berichten
Total
0
Share