Adelinde Cornelissen en Stal Arcadia uit elkaar

Share
  • 23 maart 2009 10:48

door: redactie, 23 maart 2009 10:48
goSteven Stegen

BEILEN – De samenwerking tussen dressuuramazone Adelinde Cornelissen en Stal Arcadia in Vledder is be√ęindigd. Dat hebben beide partijen laten weten. Ze zeggen in goede harmonie uit elkaar te gaan.

Adelinde gaat zelfstandig verder. ©Adelinde.nl

Adelinde gaat zelfstandig verder. ©Adelinde.nl

,,Wij wensen Adelinde het allerbeste. Verder willen we geen commentaar geven”, zegt Carly Huisinga van Stal Arcadia, dat in Vledder bezig is met de opbouw van een imposant bedrijf. Adelinde Cornelissen zou via deze stal de beschikking krijgen over een tweede toppaard. ,,Met alleen Parzival kom ik er niet. Je hebt op dit niveau zeker een tweede en eigenlijk een derde paard nodig. De belofte om mij aan een tweede paard te helpen is niet ingevuld. Maar voor de goede orde: wij hebben absoluut geen ruzie hoor”, vertelt Adelinde.

De Drentse amazone heeft besloten om op eigen kracht verder te gaan. ,,Ik heb in de omgeving van Beilen gezocht om daar stallen te huren, met een goede binnenbak. Dat was niet gemakkelijk, maar uiteindelijk ben ik bij Cor Jager in Spier terecht gekomen. Die heeft een super accommodatie en het is een priv√©stal. Vanaf vandaag ga ik daar stallen huren en kan ik daar trainen en les geven.” Cornelissen gaat ook les geven bij de Sunrise Stables in Assen.

NHP