Eigen fanclub voor Adelinde Cornelissen

Share
  • 3 oktober 2011 13:52

door: redactie, 3 oktober 2011 13:52

ASSEN
Adelinde Cornelissen krijgt een eigen fanclub. Tijdens het NIC Assen verricht de succesvolle dressuuramazone de aftrap.

Cornelissen treedt met haar fanclub in de voetsporen van Anky van Grunsven, die al sinds jaren een actieve en grote fanclub heeft. Voor Adelinde komt het initiatief op een logisch moment, nu de successen groter zijn dan ooit en steeds meer fans met haar meeleven.

Fans van Adelinde Cornelissen kunnen binnenkort lid worden van haar fanclub.

NIC Assen ambassadrice Adelinde Cornelissen heeft het concours in de Drentse hoofdstad uitgekozen om de kick off te geven voor haar nieuwe fanclub. De amazone uit Nijkerk is erg populair en het aantal mensen dat de bijzondere carrière van Adelinde volgt, groeit gestaag.

Bij een fanclub hoort ook een eigen fanclub-website. Vanaf 23 oktober zal de nieuwe website van de “Adelinde fanclub” online zijn en kunnen fans zich als lid aanmelden.

Naast de oprichting van de fanclub zal Adelinde Cornelissen tijdens NIC Assen voor nog meer vuurwerk zorgen. Er wordt in de TT Hall tijdens het NIC een poging gedaan om een wereldrecord te vestigen en daar zal Adelinde Cornelissen een belangrijke bijdrage aan gaan leveren. Het plan is een wereldrecord dressuurles voor ponycombinaties te vestigen. De eerste 50 ponycombinaties (minimaal M2 dressuur gekwalificeerd) die zich aanmelden kunnen deelnemen aan deze bijzondere les, verzorgd door Adelinde.
[Stegen.net]