Home » Antoinette te Riele klopt Dana van Lierop
pony's

Antoinette te Riele klopt Dana van Lierop

HARMELEN – De vierde competitiewedstrijd van de KNHS-Imperial Riding Cup werd afgelopen zaterdag met 2% verschil met de nummer twee gewonnen door Antoinette te Riele uit Weert met de pony Danny Boy B (v. Flying Dream) en een score van 72,13%.

Kersverse indoorkampioene Dana van Lierop uit Lierop behaalde met Equestricons Lord Champion (v. Le Champion) de tweede prijs met een totaal van 70,28%. Antoinette te Riele plaatste zich met een percentage van 67,22% ook als derde met Golden Girl (v. FS Don’t Worry).

In totaal kwamen bij Hippisch Centrum Harmelen 38 deelnemers aan start in de competitiewedstrijd van de KNHS-Imperial Riding Cup, voor pony’s op Z2 cat. D niveau. De vierde plaats in de uitslag was weggelegd voor Dana van Lierop met haar tweede pony Wengelo’s Ricardo (Coelenhage’s Purioso).

In de tussenstand gaat Antoinette te Riele met Danny Boy B aan de leiding, gevolgd door Dana van Lierop met Equestricons Lord Champion en op een derde plaats Maria van den Dungen (Amsterdam) met Rembrandt D.D.H.. Om in aanmerking te komen voor de finale op zondag 28 juni tijdens de Almelose Ruiterdagen moeten de ruiters en amazones aan minimaal drie competitiewedstrijden deelgenomen hebben. De beste twaalf combinaties kwalificeren zich voor de finale. De volgende wedstrijd waar competitiepunten te behalen zijn wordt verreden op zaterdag 4 april in Hulten.

NHP | KNHS

Deel dit met je vrienden