Beerbaum verder zonder All Inclusive

Beerbaum verder zonder All Inclusive

12 maart 2009 11:43 Uit

Door redactie
 
Leestijd: < 1 minuut
Ludger Beerbaum met All Inclusive.

Ludger Beerbaum met All Inclusive.

RIESENBECK – Springruiter Ludger Beerbaum gaat verder zonder zijn toppaard All Inclusive. Hij heeft de tienjarige ruin verkocht aan een Zwitserse eigenaar. De Ier Dennis Lynch wordt de nieuwe ruiter.

Beerbaum heeft goed nagedacht over de verkoop. ,,De vraag was er al langer en na lang en goed nadenken heb ik ja gezegd.” Beerbaum werd tijdens de Olympische Spelen individueel zevende met All Inclusive, het paard waarmee hij geacht werd de komende maanden op de grote wedstrijden te verschijnen. ,,Maar ik val nu echt niet in een gat”, zegt Beerbaum. Voor het WK van 2010 en de Spelen in 2012 zet hij nu zijn kaarten op de nog maar achtjarige Gotha.

NHP | DPA

Deel dit bericht