archief
contact
+31 6 53239630

Steeds meer protest tegen jacht in Engeland

LONDEN | STEGEN.NET
Engelse meutes krijgen tijdens de jacht steeds vaker te maken met mensen die protesteren. In Surrey heeft de politie tijdens zo’n protestactie twee mensen gearresteerd, zo meldt het vakblad Horse & Hound.

Het gaat om een 18-jarige man en een 34-jarige vrouw. Zij voerden actie tegen de jacht en droegen maskers. Ze weigerden de maskers af te zetten toen de politie arriveerde en ze verzetten zich tegen hun aanhouding. De ‘hunt chairman’ was niet zo blij met de actievoerders. ,,Wij zijn legaal bezig. Als mensen ons vanaf de openbare weg willen volgen dan is dat prima, maar ze moeten de boel niet gaan verstoren.”

De jacht op de vos kan niet iedereen bekoren.
De jacht op de vos kan niet iedereen bekoren.
NHP | H&H

Total
0
Shares
gerelateerde berichten
Total
0
Share