archief
contact
+31 6 53239630

Winst voor Ludo Philippaerts

DEN BOSCH – Ludo Philippaerts heeft vrijdagavond tijdens Indoor Brabant de Prijs van de Gemeente ‘s Hertogenbosch gewonnen. De Belgische springruiter troefde, met de hengst Cavalor’s Winningmood onder het zadel, de Nederlander Gert-Jan Bruggink af in deze rubriek op tijd.

Philippaerts snelde na 58,07 seconden foutloos door de finishlijn. Zijn Twentse concurrent deed er bijna drietiende langer over, Het verschil in beloning was groter. De winnaar kreeg een cheque van 7500 euro, Bruggink een van 6 mille. Jürgen Stenfert (BMC Okometa) eindigde als vierde, Vincent Voorn (Gestion Priamus Z) werd zevende.

NHP | ANP

Total
0
Shares
0 deel
0 deel
0 deel
0 Tweet
0 deel
1 comment
  1. Ik neem diep mijn pet af voor Adelinde! Gewoon geweldig wat zij met haar paard heeft laten zien. Succes in Las Vegas!

Comments are closed.