“Ruitersportartikelen goedkoper door grote inkoop”

Share
  • 23 oktober 2012 13:46

door: redactie, 23 oktober 2012 13:46

WINSUM
Het concept was al bekend in de toeristische branche, maar Rob Wip gaat het nu ook invoeren in de paardenwereld. De Groninger ondernemer begint op 1 november met zijn website happyhorsedeal.nl. Mensen die zich aanmelden op de site kunnen doordat ze als het ware een collectief vormen profiteren van aanzienlijke kortingen op ruitersportartikelen.

Initiatiefnemer Rob Wip van happyhorsedeal.nl

Rob Wip, die zelf ook paardrijdt, loopt al een tijdje met het idee rond. ,,Bij het boeken van vakanties of uitjes zie je deze ontwikkeling al langer, maar binnen de paardenwereld is het nieuw. Mensen kunnen zich via de site aanmelden. Hoe meer mensen dat doen, hoe beter de onderhandelingspositie wordt en hoe scherper de prijzen zullen zijn.”

Wip kiest voor een bescheiden, op het seizoen aangepast aanbod. ,,Het heeft geen zin om duizenden artikelen aan te bieden. Dat doen anderen al. Wij kiezen voor gangbare producten, waar elke paardenliefhebber behoefte aan heeft.” De aanbiedingen op de site zijn in het algemeen een week geldig. Wip belooft de mensen die zich aanmelden niet te zullen platmailen. ,,We geven √©√©n hele scherpe aanbieding per week.”