Michael Greeve succesvol in Zuidwolde

Michael Greeve succesvol in Zuidwolde

1 juli 2009 14:42 Uit Door redactie
Deel dit met je vrienden

ZUIDWOLDE – Michael Greeve heeft tijdens het sterk bezette CH Zuidwolde zondag de Z/ZZ-finale gewonnen. De ruiter uit De Schiphorst rekende met Whisper in de overvolle barrage af met veertien tegenstanders.

Het winnen van de finale was niet het enige wapenfeit van de combinatie Greeve/Whisper. Het duo won ook het jachtspringen, een parcours dat deels door het bos voerde. Door deze prestatie was Greeve één van de favorieten in de finale. De stalruiter van Johan Heins maakte de hoge verwachtingen overtuigend waar. De tweede plaats in de finale was voor Lennard de Boer met Walcott. Michel Broek pakte de derde plaats met KLM’s Subliem.

Zaterdagavond zorgde Angelique Hoorn letterlijk voor een hoogtepunt. De Olympische amazone uit Wanneperveen wist met haar paard Trenton tijdens de puissance als enige de muur van 2.19 meter foutloos te overwinnen. Dat leverde Hoorn duizend euro op. Michael Greeve werd nu tweede met White Spirit, die de muur niet in tact liet.

NHP